Tilly Suntjens - Reuver / Roermond / Venlo

Haarwerken, Pruiken & Thuisservice

U kunt voor uw haarwerken in onze salon  terecht waar uw privacy gegarandeerd is, maar belangrijker nog: ik bezoek u ook thuis of in het ziekenhuis.

Na een telefonische afspraak word u desgewenst thuis door mij bezocht, wat het voor u alleen maar prettiger maakt. Want, thuis is men het meest zichzelf en voelt men zich het meest op z'n gemak.

Ook bij de verzorging van huid en make-up kan ik u van dienst zijn. De samenstelling van huid verandert namelijk ook door o.a. de chemokuur.
Zodra u van uw arts te horen heeft gekregen wanneer de kuur begint, neemt u dan a.u.b. direct contact met mij op.Het intakegesprek kan binnen 1 tot 5 werkdagen plaats vinden en is vrijblijvend en geheel kosteloos. Want dan is het makkelijker om kleur, lengte en model van het haarwerk te bepalen omdat uw haar nog aanwezig is. Na de beslissing welk haartype het mooist is voor u, reserveer ik het haarwerk kosteloos van 1 tot 6 weken. Zodra de eerste haren beginnen uit te vallen belt u mij en lever ik het haarwerk af.De levertijd van een confectie haarwerk kan per direkt tot  binnen 2 werkdagen en van een maatwerk binnen 12 weken. Uiteraard ben ik er ook voor u bij de nazorg.

Voor het bezoeken thuis en het reserveren van een haarwerk worden uiteraard geen kosten gerekend.

Wanneer u meer informatie wenst of als u een afpraak wil maken kunt u ons bellen of ons e-mail adres (info@tillysuntjens.nl) gebruiken. Bij niet antwoorden laat u a.u.b uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.